چطور برای دسر شب یلدا چیز کیک نیویورکی درست کنیم؟

چیز کیک نیویورکی را با بافت نرم، خامه ای و یکدست آن می شناسیم. یک دسر شیرین و لذیذ که در کف آن پودر بیسکوییت قرار می گیرد و سرد سرو می گردد. همانطور که از اسم آن پیدا است، ماده اصلی این دسر خوشمزه را پنیر تشکیل می دهد. معمولا در این دسر از پنیر خامه ای تازه استفاده می گردد و خامه سفید و خامه ترش به پنیر اضافه می نمایند تا طعم و بافت بهتری پیدا کند. چیز کیک در دسته تارت ها قرار می گیرد و 2 نوع کلی دارد؛ چیز کیک یخچالی و چیز کیک پختنی که باید داخل فر پخته گردد. تاریخ تهیه چیز کیک به قرن پنجم قبل از میلاد می رسد. در آن موقع کتابی با عنوان هنر پخت چیز کیک وجود داشت که طرز تهیه چیز کیک های مختلف در آن نوشته شده بود. در این قسمت از خبرنگاران مگ طرز تهیه چیز کیک نیویورکی محبوب و معروف را به شما آموزش می دهیم تا شما هم بتوانید این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از مهمان های خودتان به خوبی پذیرایی کنید.

چطور برای دسر شب یلدا چیز کیک نیویورکی درست کنیم؟

مواد لازم برای چیز کیک نیویورکی

  • بیسکویت ساده (مادر، پتی بور یا ساقه طلایی): 220 گرم
  • کره: 100 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • پنیر خامه ای یا لبنه: 400 گرم
  • ماست خامه ای یا خامه ترش: 150 گرم
  • شکر: سه چهارم لیوان معادل 200 گرم
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • پوست لیموی رنده شده: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

1.

برای آغاز بیسکویت ها را در میکسر کاملا پودر کنید. اگر میکسر ندارید می توانید از گوشت کوب یا حتی ته لیوان هم بهره ببرید.

2.

کره را به روش بن ماری روی بخار کتری آب کنید. کره آب شده را همراه دارچین به بیسکویت ها اضافه و همه مواد را با هم میکس کنید.

3.

مخلوط بیسکویت، کره و دارچین را کف یک قالب کمربندی با قطر 20 الی 23 سانتی متر بریزید و با پشت قاشق آن را به صورت یکنواخت فشرده کنید. سپس آن را برای 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

4.

با استفاده از همزن یا میکسر، پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس خامه و ماست خامه ای (یا خامه ترش) را به آن اضافه و باز مخلوط کنید.

5.

وقتی پنیر، شکر، خامه و ماست با هم ترکیب شدند، تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل به مخلوط اضافه کنید.

6.

پوست لیموی رنده شده و نشاسته ذرت را اضافه و باز مخلوط کنید.

7.

قالب را از فریزر خارج کنید و به یاری فویل 3 لایه دور تا دور قالب را از بیرون بپوشانید. دیواره های داخلی را هم می توانید به یاری کره چرب کنید و مثل تصویر با کاغذ روغنی بپوشانید.

فر را از 15 دقیقه قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم گردد. سپس چیز کیک را داخل قالب بریزید.

8.

در مرحله آخر یک ظرف بزرگ که قابلیت قرار دریافت در فر را داشته باشد آماده کنید و قالب چیزکیک را درون آن قرار دهید. داخل ظرف بیرونی آب جوش بریزید، تا جایی که یک سوم ارتفاع قالب در آب فرو رود.

در صوتی که فر گازی دارید دما را روی 170 درجه و اگر فر برقی دارید دما را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به چیز کیک 30 الی 40 دقیقه زمان دهید. وقتی روی چیزکیک طلایی شد، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیز کیک یک ساعت داخل فر بماند و بعد آن را از فر خارج کنید. زمانی که چیز کیک به دمای محیط رسید، آن را به یخچال منتقل کنید و حداقل 4 ساعت اجازه دهید تا خودش را بگیرد.

نکته: زمانی که چیز کیک را از فر خارج می کنید، ممکن است وسط آن کمی شل به نظر برسد، اما این حالت طبیعی است و جای نگرانی ندارد. چیز کیک بعد از قرار دریافت در یخچال سفت می گردد.

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

چطور دسر کدو حلوایی درست کنیم؟

چطور کیک براونی درست کنیم؟

چطور کیک سیب و دارچین درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ

به "چطور برای دسر شب یلدا چیز کیک نیویورکی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور برای دسر شب یلدا چیز کیک نیویورکی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید